Ostale svečanosti

Svečanosti koje ostavljaju bez daha

Vaše svečanosti i proslave savršeno će se uklopiti u ljepotu ljetnikovca Radobolja. Doživite luksuzne usluge uz velik izbor prostora, pregršt dnevnog svjetla, bajkoviti plesni podij, vrhunsku gastronomsku ponudu, te profesionalno osoblje koje je u potpunosti posvećeno ispunjavanju svih vaših želja i zahtjeva.

Svečane događaje poput krštenja, pričesti, krizme, maturalnih zabava, poslovnih domjenaka i raznih evenata uveličat ćemo uz vrhunsku gastronomiju i opuštajući ambijent koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.  Od osnivanja 2015. godine, ljetnikovac Radobolja nametnuo se kao kulturno i društveno središte koje danas okuplja velik broj kiparskih i slikarskih kolonija, organizira brojne umjetničke radionice i uveseljava goste kreativnim izložbama i predstavama.

Neka vaše svečanosti budu posebne i drugačije uz maštovite i kreativno osmišljene ideje koje će impresionirati vaše goste. Sve vaše želje pretvorit ćemo u spektakularnu proslavu kojoj nema premca. Jer, osim znanja, iskustva i želje da ugodimo – naš tim koji se spreman je na sve izazove