Vaš dan iz snova

Bajka koja postaje stvarnost

Vjenčanje je jedan od najljepših događaja u vašem životu. Kako bi ono bilo ostvarenje vaših snova, uštedite svoje vrijeme i obratite nam se s povjerenjem. Naše stručno osoblje isplanirat će svaki detalj do savršenstva, a uz to imati na umu vaše želje i snove.

Nudimo vam profesionalnu organizaciju i preuzimamo brigu o svim detaljima. Također, sukladno s vašim željama i definiranim budžetom pronaći ćemo idealno rješenje koje jamči veličanstveno slavlje. Od odabira dvorane (od 70 do 700 gostiju), cateringa, smještaja vaših gostiju, drugačijih jelovnika, te odabira savršenih tretmana ljepote za vas i vaše najmilije – omogućit ćemo vam savršen odabir uz najbolji kvalitete i cijene.

Vrhunsko okruženje ljetnikovca idealan je prostor za vaše vjenčane fotografije i video snimke koje zabilježiti svaki trenutak vašeg najvažnijeg dana u najraskošnijem ambijentu. Naravno, tu je i naša rasvjeta sa efektima u svečanoj dvorani koja će vjenčanje učiniti nezaboravnim.

Naš profesionalni tim stilista, frizera i make-up stručnjaka u City Spa pružit će vam uslugu kreiranja svadbenog stylinga, prema vašim željama – profesionalni make-up i frizura za vjenčanje. Osigurajte sebi, svojoj kumi, majci i prijateljicama uljepšavanje na najvažniji dan u životu.

Kako bi bez stresa uživali u idealnom danu vašim gostima nudimo najudobniji smještaj u

City Hotelu. Moderan luksuzni hotel u središtu Mostara posjetiteljima istovremeno nudi vrhunski komfor u ambijentu urbane profinjenosti, ali i mogućnost da jednostavno iskorače u avanture u središte grada ili pak na neku od obližnjih turističkih destinacija.

Prepustite nama vaše snove i mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost!

City Hotel
City Spa
Del Rio

Kontak za organizaciju sastanaka:

mob: +387 (0)63 997-366

email: editus.citygroup@gmail.com